WELKOM

ACCOMMODATIES


Gîtes ingericht in het verlengde van het hoofdgebouw van een nog in bedrijf zijnde boerderij.

Gelegen aan de uitgang van het dorp, dicht bij een bosrijk landschap dat plezier, wandelingen en plezier voor het hele gezin brengt.

Geïnstalleerd sinds 1986 op de Froment Farm, openden we in 1997 onze eerste gîtes met een capaciteit van 8 en 9 personen. In 2006 werden twee kleine gîtes voor 4 en 5 personen geopend.

Marie-Gabrielle en Jean-Pierre heten u welkom.

Diverse troeven, zoals de onontgonnen gebouwen, gelegen op het platteland, niet ver van de stad, dicht bij de hoofdwegen, groot terrein met veel groen, liefdevolle contacten, hebben ons ertoe aangezet om onze projecten te realiseren en te diversifiëren.

De gîtes liggen in het hart van een groot groen domein dat met zijn terras, tuin, meubilair en barbecue tot uw beschikking voor veel gezelligheid en ontspanning zorgt.

Ze profiteren ook van een grote parkeerplaats.

De gîtes zijn autonoom, voorzien van een keuken met alle voorzieningen, een badkamer voor de kleine gîtes, twee voor de grote, drie slaapkamers, centrale verwarming, wasmachine, internet, enz....

De gîtes zijn gelegen op het platteland, in een rustige omgeving, dicht bij de natuur, niet ver van de Barrages de l'Eau D'heure, Bois du Cazier, Abbaye d'Aulne, Maredsous,.... en brengen plezier, wandelingen en plezier voor het hele gezin.